آموزش مهارت های هتلداری

برخی از کارگاه های آموزشی  Front Office

  1. پذیرشگر و سرپرست رزرواسیون
  2. مدیریت خدمات پذیرایی
  3. سرپرست رستوران ها
  4. مدیر سالن رستوران
  5. سرمیزبان و میزبان ها
  6. سر آشپز و باریستا
  7. صندوقدار
  8. نظافتچی و خانه داری
  9. چمدان بر ( خوش آمد گو و راهنما )
  10. پارکبان و نگهبان

شمه ای از تاکتیک های مدیریت هتلداری

  1. تکنیک های افزایش مشتریان
  2. تکنیک های بهبود مشتری مداری
  3. کاربرد بازاریابی عصبی در هتل
  4. مدیریت تجربه مشتریان (CEM)
  5. اصول پذیرایی و تشریفات VIP
  6. استانداردسازی شاخص های اتیکت مهمانداری
  7. یکپارچه سازی دیسیپلین کارکنان مجموعه
  8. نظارت و کنترل بر کیفیت و نحوه سرویس دهی