برخی از کارگاه های آموزشی Front Office
- پذیرشگر و سرپرست رزرواسیون
- مدیریت خدمات پذیرایی
- سرپرست رستوران ها
- مدیر سالن رستوران
- سرمیزبان و میزبان ها
- سر آشپز و باریستا
- صندوقدار
- نظافتچی و خانه داری
- چمدان بر ( خوش آمد گو و راهنما )
- پارکبان و نگهبان
شمه ای از تاکتیک های مدیریت هتلداری
- تکنیک های افزایش مشتریان
- تکنیک های بهبود مشتری مداری
- کاربرد بازاریابی عصبی در هتل
- مدیریت تجربه مشتریان (CEM)
- اصول پذیرایی و تشریفات VIP
- استانداردسازی شاخص های اتیکت مهمانداری
- یکپارچه سازی دیسیپلین کارکنان مجموعه
- نظارت و کنترل بر کیفیت و نحوه سرویس دهی