راه اندازی و پشتیبانی

از راه اندازی تا پشتیبانی کامل

تیم های حرفه ای در کلینیک فوق تخصصی بینا مدیران، آماده ارائه راهنمایی، مشاوره و اجرا در تمامی مراحل

  • انتخاب نوع فست فود با بودجه شما
  • تعیین اسم مورد تایید اتحادیه و مراجع ذیصلاح
  • انتخاب مکان مناسب
  • طراحی دكوراسیون داخلی با استانداردهای روز جهان
  • نورپردازی حرفه ای و کم هزینه
  • انتخاب تجهیزات سخت افزاری
  • جانمایی تخصصی آشپزخانه
  • تهیه دستگاههای مورد نیاز آشپزخانه
  • تامین مواد اولیه با قیمت مناسب
  • آموزش تکنیک ها مدرن مدیریت فست فود
  • آموزش نحوه استخدام و تدوین شرح وظایف نیروی حرفه ای در تمامی لاین های فست فود
  • مشاوره و تامین و تجهیز لوازم مورد نیاز فست فود ها
  • آموزش نحوه صحیح استفاده و نگهداری از دستگاه ها و تجهیزات
  • آموزش اصول تامین و تجهیز انبار و سردخانه مجموعه
  • مشاوره جانمایی و ارايه نقشه چیدمان لوازم در آشپزخانه (لاین بندی)
  • آموزش زنجیره تامین مواد اولیه مورد نیاز فست فود 
  • مشاوره طراحی و اجرای دیزاین فست فود (کانتر - لوگو - سالن - رنگ بندی - نورپردازی - تابلو) 
  • مشاوره انتخاب بهترین مکان برای احداث فست فود (سالن - دلیوری)
  • آموزش نکات کلیدی در زمینه بهداشت و سلامت افراد و اشیاء و محیط
  • مشاوره در زمینه اخذ مجوزهای فست فود
  • آمورش منو نویسی (افزودن آیتم جدید - کار بر روی آیتم کم فروش)
  • آموزش تهیه انواع خمیر پیتزا (آمریکایی - ایتالیایی - کیک پیتزا)
  • آموزش تهیه انواع سس های مرتبط
  • آموزش تهیه ساندویچ ها
  • آموزش تهیه انواع غذا های خمیری
  • آموزش تهیه انواع پاستا و لازانیا
  • آموزش تهیه انواع استیک ها
  • آموزش تهیه انواع پیش غذا و فینگرفودها
  • آموزش تهیه کباب ترکی و شاورما
  • آموزش تهیه انواع غذاهای دریایی
  • آموزش تهیه انواع برگرها (گوشت قرمز - گوشت سفید - گیاهی)
  • آموزش تهیه انواع سوخاری (مرغ - فیله - قارچ - پنیر - برگر - جوجه چینی)
  • آموزش حرفه ای تهیه و استفاده از انواع مرنیتور و ادویه ها
  • مهندسی و اجرای منوهای مخصوص (کودکان - وجترین ها - سالمندان - ورزشکاران و اشخاص دارای محدودیت غذایی)
  • آموزش تهیه ملزومات و ارايه انواع سالاد 

 ** تکنیک های افـزایش فـروش و رضـایت مشتـریان

  • آموزش استفاده موثر از پنل های فروش آنلاین (سایت - اسنپ فود و ...)
  • آموزش اصولی نحوه راه اندازی کال سنتر 
  • آموزش و نحوه راه اندازی باشگاه مشتریان و (CRM)
  • مشاوره مدیریت تجربه مشتریان و بهبود رضایت آنها (CEM)
  • آموزش نرم افزارهای حسابداری فست فود 
  • آموزش مدیریت هزینه ها (Cost Control) 
  • آمورش انبارداری و کنترل موجودی اقلام 
  • تهیه انواع گزارش ها (فروش - انبار - رضایتمندی - سود و زیان و...)
  • محاسبه حقوق - دستمزد - بیمه - مالیات و تنظیم قرارداد دقیق کارکنان

 ** مهندسی اقلام منوی فست فود

  • آمورش منو نویسی (افزودن آیتم جدید - کار بر روی آیتم کم فروش)
  • آموزش تهیه انواع خمیر پیتزا (آمریکایی - ایتالیایی  - کیک پیتزا)
  • آموزش تهیه انواع سس های مرتبط
  • آموزش تهیه ساندویچ ها
  • آموزش تهیه انواع غذا های خمیری
  • آموزش تهیه انواع پاستا و لازانیا
  • آموزش تهیه انواع استیک ها
  • آموزش تهیه انواع پیش غذا و فینگرفودها
  • آموزش تهیه کباب ترکی و شاورما
  • آموزش تهیه انواع غذاهای دریایی
  • آموزش تهیه انواع برگرها (گوشت قرمز - گوشت سفید - گیاهی)
  • آموزش تهیه انواع سوخاری (مرغ - فیله - قارچ - پنیر - برگر - جوجه چینی)
  • آموزش حرفه ای تهیه و استفاده از انواع مرنیتور و ادویه ها
  • مهندسی و اجرای منوهای مخصوص (کودکان - وجترین ها - سالمندان - ورزشکاران و اشخاص دارای محدودیت غذایی)
  • آموزش تهیه ملزومات و ارايه انواع سالاد 

آموزش مدیران به روش منتورینگ چیست؟

به زبان ساده و خودمانی‌تر، منتورینگ رابطه‌ای است که در آن منتور (مشاور)  کمک می‌کند تا مدیران مسیر شغلی را سریع‌تر و ساده‌تر و با خطای کمتری طی  نمایند.

کلینیک فوق تخصصی بینا مدیران، ارائه دهنده مشاوره به مدیران رستوران های فست فود

      >> سرفصل های کارگاه آموزش و مشاوره مدیریت کسب و کار فست فود

  • آموزش نحوه استخدام و تدوین شرح وظایف نیروی حرفه ای در تمامی لاین های فست فود
  • مشاوره و تامین و تجهیز لوازم مورد نیاز فست فود ها
  • آموزش نحوه صحیح استفاده و نگهداری از دستگاه ها و تجهیزات
  • آموزش اصول تامین و تجهیز انبار و سردخانه مجموعه
  • مشاوره جانمایی و ارايه نقشه چیدمان لوازم در آشپزخانه (لاین بندی)
  • آموزش زنجیره تامین مواد اولیه مورد نیاز فست فود 
  • مشاوره طراحی و اجرای دیزاین فست فود (کانتر _ لوگو _ سالن _ رنگ بندی _ نورپردازی _تابلو) 
  • مشاوره انتخاب بهترین مکان برای احداث فست فود (سالن _ دلیوری)
  • آموزش نکات کلیدی در زمینه بهداشت و سلامت افراد و اشیاء و محیط
  • مشاوره در زمینه اخذ مجوزهای فست فود

     >> سرفصل های کارگاه برندسازی شخصی مدیر کاریزماتیک فست فود

  • برندسازی شخصی و شغلی با تقویت ویژگی‌ های کاریزماتیک 
  • روش‌ های کسب اعتماد و درآمد از طریق کاریزماتیک بودن
  • روش ‌های حضور موثر و مطرح‌ شدن به ‌عنوان مدیر کاریزماتیک
  • نحوه حضور و مطرح‌ شدن به‌ عنوان مدیر معتمد، جذاب و مورد تایید و توجه
  • تقویت مهارت رهبر بودن به‌ جای مدیر بودن
  • تقویت احساس خوب در زندگی با پرورش هنر جذاب بودن
  •  فن بیان و اصول متقاعدسازی
  • اصول پوشش و انتخاب لباس
  • نحوه برقراری ارتباط دو طرفه
  • کاریزما و زبان بدن
  • آسیب‌ پذیری ناشی از حضور در رسانه ‌ها و تبدیل آن به نقطه قوت
  • تاثیر حضور در رسانه‌ ها برای تقویت شخصیت کاریزماتیک
  • نوع حضور جذاب و مورد توجه در رسانه‌ های دیجیتال
  • کاریزما برای تیپ‌ های شخصیتی مختلف در مدل  MBTI
  • نحوه برقراری ارتباط جذاب برای افراد با ویژگی‌ های شخصیتی متفاوت