از راه اندازی تا پشتیبانی کامل
تیم های حرفه ای در کلینیک فوق تخصصی بینا مدیران، آماده ارائه راهنمایی، مشاوره و اجرا در تمامی مراحل
- انتخاب نوع فست فود با بودجه شما
- تعیین اسم مورد تایید اتحادیه و مراجع ذیصلاح
- انتخاب مکان مناسب
- طراحی دكوراسیون داخلی با استانداردهای روز جهان
- نورپردازی حرفه ای و کم هزینه
- انتخاب تجهیزات سخت افزاری
- جانمایی تخصصی آشپزخانه
- تهیه دستگاههای مورد نیاز آشپزخانه
- تامین مواد اولیه با قیمت مناسب
- آموزش تکنیک ها مدرن مدیریت فست فود
- آموزش نحوه استخدام و تدوین شرح وظایف نیروی حرفه ای در تمامی لاین های فست فود
- مشاوره و تامین و تجهیز لوازم مورد نیاز فست فود ها
- آموزش نحوه صحیح استفاده و نگهداری از دستگاه ها و تجهیزات
- آموزش اصول تامین و تجهیز انبار و سردخانه مجموعه
- مشاوره جانمایی و ارايه نقشه چیدمان لوازم در آشپزخانه (لاین بندی)
- آموزش زنجیره تامین مواد اولیه مورد نیاز فست فود
- مشاوره طراحی و اجرای دیزاین فست فود (کانتر - لوگو - سالن - رنگ بندی - نورپردازی - تابلو)
- مشاوره انتخاب بهترین مکان برای احداث فست فود (سالن - دلیوری)
- آموزش نکات کلیدی در زمینه بهداشت و سلامت افراد و اشیاء و محیط
- مشاوره در زمینه اخذ مجوزهای فست فود
- آمورش منو نویسی (افزودن آیتم جدید - کار بر روی آیتم کم فروش)
- آموزش تهیه انواع خمیر پیتزا (آمریکایی - ایتالیایی - کیک پیتزا)
- آموزش تهیه انواع سس های مرتبط
- آموزش تهیه ساندویچ ها
- آموزش تهیه انواع غذا های خمیری
- آموزش تهیه انواع پاستا و لازانیا
- آموزش تهیه انواع استیک ها
- آموزش تهیه انواع پیش غذا و فینگرفودها
- آموزش تهیه کباب ترکی و شاورما
- آموزش تهیه انواع غذاهای دریایی
- آموزش تهیه انواع برگرها (گوشت قرمز - گوشت سفید - گیاهی)
- آموزش تهیه انواع سوخاری (مرغ - فیله - قارچ - پنیر - برگر - جوجه چینی)
- آموزش حرفه ای تهیه و استفاده از انواع مرنیتور و ادویه ها
- مهندسی و اجرای منوهای مخصوص (کودکان - وجترین ها - سالمندان - ورزشکاران و اشخاص دارای محدودیت غذایی)
- آموزش تهیه ملزومات و ارايه انواع سالاد
** تکنیک های افـزایش فـروش و رضـایت مشتـریان
- آموزش استفاده موثر از پنل های فروش آنلاین (سایت - اسنپ فود و ...)
- آموزش اصولی نحوه راه اندازی کال سنتر
- آموزش و نحوه راه اندازی باشگاه مشتریان و (CRM)
- مشاوره مدیریت تجربه مشتریان و بهبود رضایت آنها (CEM)
- آموزش نرم افزارهای حسابداری فست فود
- آموزش مدیریت هزینه ها (Cost Control)
- آمورش انبارداری و کنترل موجودی اقلام
- تهیه انواع گزارش ها (فروش - انبار - رضایتمندی - سود و زیان و...)
- محاسبه حقوق - دستمزد - بیمه - مالیات و تنظیم قرارداد دقیق کارکنان
** مهندسی اقلام منوی فست فود
- آمورش منو نویسی (افزودن آیتم جدید - کار بر روی آیتم کم فروش)
- آموزش تهیه انواع خمیر پیتزا (آمریکایی - ایتالیایی - کیک پیتزا)
- آموزش تهیه انواع سس های مرتبط
- آموزش تهیه ساندویچ ها
- آموزش تهیه انواع غذا های خمیری
- آموزش تهیه انواع پاستا و لازانیا
- آموزش تهیه انواع استیک ها
- آموزش تهیه انواع پیش غذا و فینگرفودها
- آموزش تهیه کباب ترکی و شاورما
- آموزش تهیه انواع غذاهای دریایی
- آموزش تهیه انواع برگرها (گوشت قرمز - گوشت سفید - گیاهی)
- آموزش تهیه انواع سوخاری (مرغ - فیله - قارچ - پنیر - برگر - جوجه چینی)
- آموزش حرفه ای تهیه و استفاده از انواع مرنیتور و ادویه ها
- مهندسی و اجرای منوهای مخصوص (کودکان - وجترین ها - سالمندان - ورزشکاران و اشخاص دارای محدودیت غذایی)
- آموزش تهیه ملزومات و ارايه انواع سالاد
آموزش مدیران به روش منتورینگ چیست؟
به زبان ساده و خودمانیتر، منتورینگ رابطهای است که در آن منتور (مشاور) کمک میکند تا مدیران مسیر شغلی را سریعتر و سادهتر و با خطای کمتری طی نمایند.
کلینیک فوق تخصصی بینا مدیران، ارائه دهنده مشاوره به مدیران رستوران های فست فود
>> سرفصل های کارگاه آموزش و مشاوره مدیریت کسب و کار فست فود
- آموزش نحوه استخدام و تدوین شرح وظایف نیروی حرفه ای در تمامی لاین های فست فود
- مشاوره و تامین و تجهیز لوازم مورد نیاز فست فود ها
- آموزش نحوه صحیح استفاده و نگهداری از دستگاه ها و تجهیزات
- آموزش اصول تامین و تجهیز انبار و سردخانه مجموعه
- مشاوره جانمایی و ارايه نقشه چیدمان لوازم در آشپزخانه (لاین بندی)
- آموزش زنجیره تامین مواد اولیه مورد نیاز فست فود
- مشاوره طراحی و اجرای دیزاین فست فود (کانتر _ لوگو _ سالن _ رنگ بندی _ نورپردازی _تابلو)
- مشاوره انتخاب بهترین مکان برای احداث فست فود (سالن _ دلیوری)
- آموزش نکات کلیدی در زمینه بهداشت و سلامت افراد و اشیاء و محیط
- مشاوره در زمینه اخذ مجوزهای فست فود
>> سرفصل های کارگاه برندسازی شخصی مدیر کاریزماتیک فست فود
- برندسازی شخصی و شغلی با تقویت ویژگی های کاریزماتیک
- روش های کسب اعتماد و درآمد از طریق کاریزماتیک بودن
- روش های حضور موثر و مطرح شدن به عنوان مدیر کاریزماتیک
- نحوه حضور و مطرح شدن به عنوان مدیر معتمد، جذاب و مورد تایید و توجه
- تقویت مهارت رهبر بودن به جای مدیر بودن
- تقویت احساس خوب در زندگی با پرورش هنر جذاب بودن
- فن بیان و اصول متقاعدسازی
- اصول پوشش و انتخاب لباس
- نحوه برقراری ارتباط دو طرفه
- کاریزما و زبان بدن
- آسیب پذیری ناشی از حضور در رسانه ها و تبدیل آن به نقطه قوت
- تاثیر حضور در رسانه ها برای تقویت شخصیت کاریزماتیک
- نوع حضور جذاب و مورد توجه در رسانه های دیجیتال
- کاریزما برای تیپ های شخصیتی مختلف در مدل MBTI
- نحوه برقراری ارتباط جذاب برای افراد با ویژگی های شخصیتی متفاوت